Další změny u filmového Uncharted
Novinka Další změny u filmového Uncharted

Další změny u filmového Uncharted

Michal Burian

Michal Burian

15

V průběhu let se v křesle režiséra filmu na motiv úspěšné PlayStation exkluzivity vystřídalo hned několik osobností.

Reklama

S filmovým Uncharted to nebude tak růžové, jak si v Sony představovali. Příprava dává celému týmu dost zabrat a pravděpodobně se projekt vrátil do stavu pre-produkce. Jinak si nelze vysvětlit, že se opět změnil režisér. Už poněkolikáté.

Před několika měsíci se mělo za to, že do křesla režiséra usedne Joe Carnahan. Ten se ale zapojil pouze do scénáře. Místo něho se řídícím stane Shawn Levy, hlásí Deadline. Ten působil jako výkonný producent a režisér u několika epizod první sezóny seriálu Stranger Things od Netflixu a byl producentem sci-fi filmu Arrival a podílel se na původních snímcích Noc v muzeu.

Doufejme, že tohle to je poslední zásadní změna u filmu Uncharted, abychom se vůbec někdy dočkali a hlavně, aby nedopadla jako většina podobných děl. Nezbývá než doufat, že to Sony dokáže ukočírovat a hlavně, že společnosti Arad a Atlas Entertainment Production, kde jsou producenti Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner a Ari Arad, mají vizi, jak film o lovci pokladů pojmout.

V pořadí je Shawn Levy už čtvrtým režisérem filmu Uncharted. Naposledy se s filmem rozloučil Seth Gordon (režisér seriálu Taková moderní rodinka a herec ve snímku Šéfové na zabití), který prý nedokázal akceptovat razantní škrty v rozpočtu, které nastolil nový šéf divize Sony Pictures. Tom Rothman nastoupil do vedoucí pozice v únoru 2015 a rozhodl se změnit vizi filmového Uncharted. Z filmu nechtěl novodobou verzi dobrodružného Indiana Jonese, ale spíše hororovější Resident Evil. Z toho důvodu požadoval, aby se přepsal celý scénář a krom toho by se na kvalitě podepsat i menší rozpočet, který by s největší pravděpodobností znamenal jiné obsazení herců a méně kvalitní filmové efekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama