Dance of Deduction v The Great Ace Attorney Chronicles
The Great Ace Attorney Chronicles Novinka Dance of Deduction v The Great Ace Attorney Chronicles

Dance of Deduction v The Great Ace Attorney Chronicles

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Nový gameplay trailer představuje herní svět, postavy a další.

Reklama

Společnost Capcom vydala nový gameplay trailer ze hry The Great Ace Attorney Chronicles, který nám poskytne trochu podrobnější pohled na základní hru a nové herní mechaniky chystaného titulu Ace Attorney z 19. století.

Video se zaměřuje hlavně na mechaniky Dance of Deduction a Summation Examination. Jsou to ty typy dovedností, které používá Ryunosuke Naruhoda při řešení případů a k prokázání neviny svých klientů. Pro první z nich ale nutná "asistence" Herlocka Sholmese, zatímco u druhé konfrontuje Naruhodo přímo porotce.

Na začátku můžeme vidět právě ukázku Summation Examination, kdy se Naruhoda snaží získat informace a prezentovat svůj případ. Asi v čase 4:30 začíná Dance of Deduction, kdy nás Sholmes seznámí se svými myšlenkami a dedukcemi, týkajícími se případu. Vy jej budete muset opravit a odhalit skutečnosti, které pak lze použít k prokázání toho, co se v daném případu skutečně stalo.

The Great Ace Attorney Chronicles vychází pro Switch, PlayStation 4 a přes Steam pro PC 27. července. Pokud si hru koupíte při jejím spuštění, získáte navíc DLC From the Vaults. Původní hra Great Ace Attorney a její pokračování se v Japonsku objevily na konzoli 3DS a na mobilních zařízeních.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama