Dark Souls 3 s online prvky
Novinka Dark Souls 3 s online prvky

Dark Souls 3 s online prvky

Michal Burian

Michal Burian

22

Budete moci hrát v kooperaci s jinými hráči a dokonce na ně útočit.

Reklama

Dubnové hardcore RPG Dark Souls 3 je stále zahaleno tajemstvím. Světlo do tmy vnesla nedávná reklamní brožura, která se objevila v Japonsku. Uživatel Reddit fóra s přezdívkou TheMindWraith text přeložil a my se dozvíme zajímavé detaily o nových možnostech.

FromSoftware do Dark Souls přinesou online funkce umožňující vám kooperaci s jinými hráči. V tomto světě budete potkávat jiné hráče a bude záležet pouze na lidech, zda to bude přátelské nebo nepřátelské střetnutí. S dalšími hráči se můžete bok po boku pustit do napínavých bitev (zavolat si někoho na pomoc při nesnadné bitvě s bossem), případně se stát tajemným duchem, využít všechny své znalosti a dovednosti a být postrachem a hrozbou pro ostatní. V tomto světě uvidíte přízraky, krev, zprávy a další věci od jiných hráčů.

Novinkou budou také vylepšené efekty s popelem a vlajícími hadry ve větru. Vývojáři si ještě více prohrají s interakcí světla a stínů, což ještě prohloubí ono utopení v temném fantasy světě, který bude nebezpečný pro každého dobrodruha.

Dark Souls III vychází 12. dubna pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V Japonsku si budou moci hry užívat od 24. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama