Dark Souls hotové a Sekiro za dveřmi, co máme čekat dále?
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Dark Souls hotové a Sekiro za dveřmi, co máme čekat dále?

Dark Souls hotové a Sekiro za dveřmi, co máme čekat dále?

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Rozhovor s člověkem z From Software moc jasností zrovna nepřinesl...

Reklama

Na letošním Gamescomu je pro novináře a návštěvníky připraveno demo nejnovějšího počinu japonského studia From Software. Hovořím samozřejmě o akčním samurajském RPG Sekiro: Shadows Die Twice. V rámci "osahávání" nového titulu si James Billcliffe z redakce webu VG24/7 odchytil šéfa propagace a komunikace studia From Software. Yasuhiro Kitao byl také tázán, jestli se studio někdy vrátí sérii Tenchu, což je fanoušky oblíbená stealth hra, která vycházela v období 1998-2009. Kitao odpovídal následovně:

"Máme v plánu vytvořit různé tituly a nové zážitky. Nechceme dělat jen hry ze žánru "shinobi." Každopádně, jak jsme uvedli již dříve, série Dark Souls je hotová. To znamená, že chceme pokračovat ve vytváření čerstvých a nových zážitků, je zde pár her, které chceme udělat, takže prosím zůstaňte naladěni," řekl.

Rozhovor opět nic nepotvrdil ani nevyvrátil, každopádně můžeme říct, že byly otevřeny dveře spekulacím. Vrátíme-li se k sérii Tenchu, společnost From Software získala práva na sérii v roce 2004, poslední díl však vyšel před dlouhými devíti lety. Vrátí se tedy japonská série zpět k životu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama