Dark zóna v The Division bude výzva pro odvážné
Novinka Dark zóna v The Division bude výzva pro odvážné

Dark zóna v The Division bude výzva pro odvážné

Michal Burian

Michal Burian

51

Kreativní ředitel se rozpovídal o očekávané akci, která bude mít příběh.

Reklama

Pokud jste si předobjednali The Division a zvolili přístup do bety ve verzi pro Xbox One, měli jste možnost si v předstihu vyzkoušet akci The Division v alfě, která podle mnohých vypadá dobře, hraje se skvěle a jednoduše má jít už o téměř hotovou hru. Pro ostatní platformy bude beta spuštěna během nadcházejících týdnů, Ubisoft oficiálně mluví o začátku roku 2016. Dle nás se tak stane v polovině ledna, protože plná verze The Division má vyjít už v březnu.

The Division patří mezi velmi očekávané hry, redaktor IGN proto vyzpovídal kreativního ředitele Juliana Gerightyho, jenž prozradil zajímavé detaily nejen o příběhu a RPG elementů.

Vezmeme to hezky popořadě a jako první se vrhneme na příběh. Jak se dalo očekávat, příběhová část titulu v určitém úseku skončí, ale nikdy nepůjde o finále celého The Division. Před hráči budou další problémy v otevřeném světě zasazeného do New Yorku s nelineární strukturou.

Na dlouhou dobu má potom hráče zabavit en-game obsah, který nabídne obtížnější mise a výzvy v Dark zóně (trailer). Tam se odváží pouze hráči s odpovídajícími zkušenostmi. Za jejich odvahu je čeká odměna v podobě unikátních a velmi vzácných předmětů a vybavení, které jinde nenajdou. Ovšem nebude to nic jednoduchého, kromě umělé inteligence se střetnete i s ostatními hráči. Proto je dobré vzít do Dark Zone další kamarády s různým zaměřením.

The Division je totiž akce s RPG prvky. Ty se točí kolem voleb zbraní, skillů a další věcí. Záležet bude pouze na vás, zda ze své postavy uděláte neohroženého hrdinu, který bude v čele jednotky s pořádným kulometem, tichého, ale nebezpečného odstřelovače, nebo zdravotníka.

V New Yorku jinak bude panovat dynamická změna počasí a denní doby, ale celkově bude ve hře panovat zima. Čas od času bude chumelit, jindy uvidíte na modré obloze slunce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama