Dark Zone nebude jediný end-game v The Division
Novinka Dark Zone nebude jediný end-game v The Division

Dark Zone nebude jediný end-game v The Division

Michal Burian

Michal Burian

24

Mise budou mít tři obtížnosti a další detaily.

Reklama

Vývojáři The Division nedávno uspořádali stream na Twitchi, během něho odhalili několik detailů. Byli jsme ujištěni, že Dark Zone nebude jediným end-game obsahem ve hře. Do detailů ale zástupci studia nechtěli zacházet. Už dříve se mluvilo o tom, že The Division bude postupně rozšiřováno o bezplatný a prémiový obsah.

U misí si budete moci zvolit ze tří obtížností: Normal, Hard a Challenge. S tím souvisí počet nepřátel a snad i jejich chytrost. Každopádně když budete hrát s kamarády v kooperaci, tak automaticky bude v dané misi více protivníků ovládaných umělou inteligencí.

Před vydáním plné verze proběhne ještě úprava uživatelského rozhraní, konkrétně menu, které by mělo být přehlednější a pohodlnější.

Opět byly potvrzeny možnosti nastavení grafiky a efektů u konzolových verzí. Toto nastavení bude mít vliv na frekvenci snímků za sekundu. Na PS4 a Xboxu One si tak budete moci vybrat mezi hezčími efekty nebo plynulejšími fps.

Vzápětí se komunitní manažer Natchai Stappers na svém Twitteru nechal slyšet, že The Division nebude mít žádnou formu mikrotransakcí. Ubisoft už jednou mikrotransakce odmítl, spekulace se ale začaly rojit po existenci "Phoenix Credits". Tyto kredity si nebudete moci koupit za skutečné peníze, ale pouze za ty in-game, které získáte klasickým hraním. Podrobnosti o systému kreditů se dozvíme později.

Připomeňme, že do nedávné veřejné bety se zapojilo 6,4 milionů hráčů, což ještě žádná nová značka na konzolích nové generace (PS4 a Xbox One) nedokázala, tedy ani Destiny od Bungie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama