Darkest Dungeon jako desková hra
Darkest Dungeon Novinka Darkest Dungeon jako desková hra

Darkest Dungeon jako desková hra

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Probíhající kampaň na Kickstarteru je velmi úspěšná.

Reklama

Je to jen pár týdnů, co jsme vás informovali o Kickstarter kampani pro deskovou hru podle populární strategie Frostpunk. A nyní je tu další podobný počin. Chystá se totiž desková hra podle tahového RPG Darkest Dungeon. Za původní hrou stojí Red Hook Studios a mezi hráči je velmi oblíbená, od vydání v roce 2016 se dočkala hned několika DLC a v přípravě už je také pokračování.

Zpátky ale ke zmiňované deskové hře. Za ní stojí společnost Mythic Games, která momentálně žádá fanoušky o podporu na Kickstarteru. Kampaň byla spuštěna v úterý večer a požadovaná částka 300 000 dolarů se vybrala za 35 minut.

Hra je určena pro 1-4 hráče a herní doba se pohybuje okolo 90 minut. Přispět můžete částkou 100 dolarů, díky čemuž dostanete klasickou verzi hry. Pokud byste chtěli i rozšíření s názvem Crimson Court (které je inspirované stejnojmenným DLC pro videoherní předlohu), zaplatíte 150 dolarů. Narozdíl od Frostpunku hra bohužel nenabídne hned od začátku český překlad a kromě angličtiny se zatím počítá jen s překladem do španělštiny, francouzštiny, němčiny a italštiny. Není však vyloučeno, že se někdy v budoucnu české verze dočkáme.

Na samotné vydání si ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Hra totiž vyjde až v listopadu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama