Darksiders 2: Deathinitive Edition slouží jako můstek pro třetí díl
Darksiders 2 Novinka Darksiders 2: Deathinitive Edition slouží jako můstek pro třetí díl

Darksiders 2: Deathinitive Edition slouží jako můstek pro třetí díl

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Tvůrci chtěli, aby se o samotné sérii opět vědělo a mohli tak snadněji propagovat třetí díl.

Reklama

O Deathinitive edici hry už se nějakou chvíli ví. Koneckonců už i vyšla. Pro konzole PS4 a Xbox One 27. října, zatímco pro PC 5. listopadu letošního roku. Mezi její přednosti patří především nativní podpora 1080p s vylepšenou grafikou a dalšími věcmi. A zatímco pro fanoušky série jde o krásnou věc (která má i přesto údajně optimalizační problémy), co je nadchlo ještě víc, je fakt, že se už pracuje na třetím díle. Na Steamu to potvrdil výkonný producent Reinhard Pollice.

„Darksiders 2: Deathinitive Edition byl jenom start. Od chvíle, co jsme značku získali, jsme koukali, co můžeme udělat pro třetí díl. Remaster sloužil jako cesta, abychom oživili komunitu a jméno značky a měli tak lepší pozici pro DS3,” vyjádřil se na fóru.

Aktuálně můžeme jen stěží říct, co od třetího dílu čekat, nebo kdy a na jaké platformy se ho dočkáme. Ačkoli očekávání, že hra vyjde spíše až v druhé polovině příštího roku na PS4, Xbox One a PC je určitě na místě. Jísté je, že by se měl třetí díl zaměřit na třetího jezdce apokalypsy.

Pokud na Steamu vlastníte Darksiders Franchise Pack, budete mít Deathinitive edici zdarma. Majitelé původního Darksiders 2 zase budou mít 80% slevu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama