Darksiders 3 vyjdou koncem listopadu
Darksiders 3 Novinka Darksiders 3 vyjdou koncem listopadu

Darksiders 3 vyjdou koncem listopadu

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizováno o sběratelské edice a nový trailer.

Reklama

Aktualizace: Akce Darksiders 3 byla vydavatelstvím THQ Nordic oficiálně potvrzena na 27. listopadu letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Potvrdil se tak únik data vydání z Microsoft Store.

Zároveň THQ Nordic oznámili cenu a jednotlivé edice. Standardní edice se bude prodávat za 60 euro. Poté bude v nabídce digitální Deluxe edice s bonusy (exkluzivní brnění pro Fury, dvě DLC po vydání a možnost zahrát si o den v předstihu) za 70 euro. Pro fanoušky je připravena sběratelská edice za 150 euro, krom jiného obsahuje figurku hlavní hrdinky Fury, steelbook, artbook, soundtrack na CD a in-game obsah z Deluxe edice s DLC, které je pouze kosmetického rázu. Největší nadšenci mohou utratit 400 euro za Apocalypse edici se čtyřmi figurkami (Fury, War, Death a Vulgrim), náhrdelník s amuletem, steelbook, artbook a soundtrack. Součástí je samozřejmě i obsah z předešlých edic, včetně možnosti zahrát si o den v předstihu nebo kosmetické DLC.

Darksiders 3 ve standardní nebo sběratelské edici předobjednáte na Xzone.cz.

Ještě nový trailer:

Původní zpráva: Před týdnem Windows Store předčasně vyzradil datum vydání remasterů Shenmue 1 a 2. Nově začal s předstihem datovat akci Darksiders 3, kterou společnost THQ Nordic plánuje vydat v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zaměstnanec Microsoftu na produktové stránce Darksiders 3 uvedl, že hra vyjde 27. listopadu.

Darksiders 3 se budou prodávat ve třech edicích. Standardní edice zahrne hru a bonusový obsah v podobě skinu Armatura. Deluxe edice k tomu přidá dva dodatečné balíčky, které vyjdou později, možnost zahrát si o 24 hodin dříve a slevu 10 procent. Blades & Whip edice přibalí ještě kopie Darksiders: Warmestered Edition a Darksiders II: Deathfinitive Edition.

V Darksiders 3 zastavíme apokalypsu. Vžijeme se do kůže čarodějky jménem Fury, která za pomoci biče a magie musí obnovit rovnováhu mezi dobrem a zlem na Zemi. Během dobrodružství budeme prozkoumávat otevřený post-apokalypsický svět s různým prostředím. Postupně odhalíme tajemství a hlavně musíme porazit sedm smrtelných hříšníků a jejich služebníky, od mystických bytosti až po degenerovaná stvoření. Fury je popisována jako nejvíce nepředvídatelná a tajemná ze čtyř jezdců apokalypsy – Smrt, Strife, Fury a Válka. Fury má zároveň k dispozici několik podob. Každá podoba zahrnuje jiné zbraně, pohyby a schopnosti.

Každý ze sedmi smrtelných hříchů si zabral své prostředí. Právě prostředí bude odrazem hříchu, který ho obývá, nebo postavy, která v něm žije. Otevřený svět má působit takřka jako jeden obří dungeon. Dungeony jsou vzájemně mnohem více propojené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama