Darksiders Genesis i se sběratelkami
Darksiders Genesis Novinka Darksiders Genesis i se sběratelkami

Darksiders Genesis i se sběratelkami

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čtvrtý jezdec apokalypsy právě přicválal i se svým bratrem.

Reklama

Jelikož vydat Aquanox: Deep Descent THQ Nordic na letošní rok pravděpodobně už nestihnou, posledním letošním vydaným titulem, který se vyráběl ve studiích patřící pod tohoto vydavatele, tak zřejmě budou Darksiders Genesis. Akční RPG rubačka/střílečka z horního pohledu navazuje na tři předešlé a docela úspěšné díly z let 2010, 2012 a 2018, resp. je příběhem předchází, když sleduje dobrodružství čtvrtého jezdce apokalypsy Strifeho a jeho bratra Wara.

 

Darksiders Genesis i se sběratelkami

 

Hru na Unreal enginu vytvořilo texaské studio Airship Syndicate z Austinu, což jsou naposledy autoři Battle Chasers: Nightwar, ve spolupráci s Gunfire Games, kteří vyrobili dvojku a trojku Darksiders. Airship Syndicate je totiž postaven na bývalých zaměstnancích již zrušeného studia Vigil Games, kteří jsou vývojáři původních Darksiders. V singlu se můžete mezi dvěma bratry volně přepínat, zatímco v online kooperaci každý vodíte jednoho hrdinu. Darksiders dostává sedmičková a osmičková hodnocení, což je velmi obdobné jako jeho starší předchůdci.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=eF70PaQgOWA[/embed]

 

Darksider Genesis vyšly nejprve na PC digitálně na Steamu (cca 650,-) i krabicově (749,-), na konzole hra dorazí 14. února 2020. Hru si pro všechny platformy můžete zakoupit popř. předobjednat na Xzone, a to včetně sběratelské edice pro všechny konzole s 23cm vysokou figurkou Strifa:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama