Datum vydání akce Yakuza 6
Novinka Datum vydání akce Yakuza 6

Datum vydání akce Yakuza 6

Michal Burian

Michal Burian

V Evropě a Severní Americe se bude prodávat ve standardní i premium edici.

Reklama

Společnost Sega dnes ráno oznámila datum vydání hry Yakuza 6: The Song of Life pro Evropu a Severní Ameriku. Nejnovější Yakuza se u nás bude prodávat od 20. března 2018 pro PlayStation 4. K dispozici bude standardní launch edice s hardcover art bookem a premium edici.

After Hours Premium Edition láká fanoušky zejména na dvě skutečné whiskovky (280ml) s tetováním draka. Dále získáte dva ledové kameny pro ochlazení nápoje, dva podtácky a hardcover art book. To vše bude zabaleno ve stylovém boxu.

Cena standardní edice byla stanovena na klasických 60 eur, za premium edici bude chtít Sega eur 90.

Hlavním hrdinou Yakuzy 6: The Song of Life je opět Kazuma Kiryu, Drak z Dojimy. Tato postava je hlavním protagonistou této dlouhé série od samého počátku a v novém díle bude vlastně zjišťovat, co všechno jsou lidé ochotni obětovat pro rodinu. Ať už jde o pokrevní vazby nebo ne.

Yakuza 6 vyjde pouze na konzolích PlayStation 4 a pohánět ji bude nový a vylepšený Dragon Engine. Pohybovat se budeme od bezkonkurenčně reálného prostředí Onomichi, krásného a ospalého přístavního města v prefektuře Hirošima, až po moderní Kamurocho, největší vykřičenou čtvrť v Tokiu. Yakuza 6 má být směsí emocí a kriminality v příběhu, okořeněném o boj a všechny neřesti a rozptýlení, které tyto lokality mohou nabídnout.

Podívejte se na nový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama