Datum vydání DLC Left 4 Dead 2: Cold Stream
Left 4 Dead 2 Novinka Datum vydání DLC Left 4 Dead 2: Cold Stream

Datum vydání DLC Left 4 Dead 2: Cold Stream

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Po několika odkladech a informačním tichu Valve v pátek oznámilo konečné datum vydání nového DLC pro Left 4 Dead 2.

Reklama

Ačkoliv má řada PC hráčů má určitě pocit, že dlouho vyvíjené DLC Cold Stream už vydáno bylo, zvlášť když většina obsahu ve hře dávno je, není to tak úplně pravda. Celý přídavek vychází 24. července, a to pro PC i Xbox 360. Zatímco PC verze bude určitě zdarma, v případě Xboxu 360 se ještě detaily dozvíme.

DLC Cold Stream každopádně obsahuje zbrusu novou, a nesmírně působivou kampaň Cold Stream (ta je nyní v PC verzi dostupná jako beta verze), a také všechny zbývající kampaně z prvního dílu, tedy Dead Air, Death Toll, Blood Harvest a Crash Course (ty už jsou v PC verzi hotové).

Kromě toho si Valve přichystalo i menší specialitku, a to obsažení všech mutací. Doteď bylo možné každý týden hrát jen jednu zvolenou mutaci, Cold Stream však dovolí neomezeně hrát všechny. Taannkk!, Four Swordsmen, Gibfest, Last Man on Earth, komunitní Confogl, prostě všechny.

Pozoruhodné přitom je, že celý přídavek měl původně vyjít už v listopadu loňského roku. Legendární Valve Time zkrátka zapůsobil víc, než by bylo zdrávo. Otázka však je, jak to bude s původním Left 4 Dead. Když bude veškerý obsah hry součástí druhého dílu, musí Valve s původním titulem provést něco, aby vůbec měla případná koupě smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama