Datum vydání Final Fantasy XV oficiálně a mnoho dalšího
Final Fantasy XV Novinka Datum vydání Final Fantasy XV oficiálně a mnoho dalšího

Datum vydání Final Fantasy XV oficiálně a mnoho dalšího

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

19

Zkusit můžete Platinum Demo a ještě v tomto roce se dočkáte nového anime a CG filmu.

Reklama

Po včerejším úniku data vydání hry Final Fantasy XV přišel Square Enix s oficiálním odhalením na své akci Uncovered: Final Fantasy XV. Pro jistotu tedy opakujeme, že je celosvětové startovní datum hry ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One stanoveno na 30. září.

Titul bude obsahovat anglický, francouzský a japonský dabing a dále španělské, brazilské a portugalské titulky.

Díky akci Uncovered: Final Fantasy XV se můžeme podívat na několik nových videí a trailerů.

Reclaim Your Throne trailer

Yoshitaka Amano 3D Artwork trailer

Ústřední melodie

Square Enix dále představil oficiální ústřední melodii Final Fantasy XV, což je klasika od Bena E. Kinga Stand By Me, přepracovaná od Florence + the Machine. "Vždycky jsem viděl Final Fantasy jako mytický a krásný epos," říká Florence z Florence + the Machine. "A Stand by Me je pravděpodobně jednou z největších písní všech dob a nemůžete ji nijak skutečně vylepšit, jen ji můžete udělat po svém. Pro mě to bylo uvedení písně do světa Florence and the Machine a světa Final Fantasy."

Environment trailer

Brotherhood: Final Fantasy XV

Square Enix dále představil původní, pětidílný animovaný seriál, který se zabývá přátelstvím mezi korunním princem Noctem a jeho třemi kamarády. Jde vlastně o přípravu hráčů na příběh, ještě před finálním dobrodružstvím, které prožijí ve hře.

Všech pět epizod bude možno sledovat zdarma online, přičemž první epizoda je již nyní k dispozici na YouTube kanále.

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Ve spolupráci se společností Sony Pictures Home Entertainment chystá Square Enix také celovečerní CG film, který sleduje osudy Noctova otce, krále Regia a ženské hrdinky Lunafreya v době, kdy se Noctis a jeho kamarádi vydali na svůj výlet.

Magické království Lucis je domovem posvátného Crystalu, ale zájem má o něj také říše Niflheim, která se nezastaví vůbec před ničím. Díky tomu již velmi dlouho zuří mezi oběma zeměmi válka.

Král Regis z říše Lucis posílá elitní skupinu vojáků Kingsglaive. Nyx Ulric a jeho věrní se zastaví před korunním městem Insomnia a snaží se zastavit neúprosný pokrok císařské armády Niflheim.

Před drtivou vojenskou sílou říše ale může král Regis zachránit své království jen tím, že přijme ultimátum. Musí podstoupit všechny své země mimo korunovačního města. Díky tomu také znovu uvidí svého syna prince Nocta, lady Lunafreyu, bývalou princeznu Tenebrae, kteří jsou ale nyní v zajetí Niflheimu.

Square Enix se díky tomuto filmu spojil s automobilkou Audi a vytvořili jeden skutečný model Audi R8, který můžete vidět ve filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV.

O dabing postav se postarají také hvězdy jako Sean Bean (Pán prstenů, Hra o trůny) v roli krále Regia, Lena Headey (300, Hra o trůny) jako princezna Luna a Aaron Paul (Perníkový táta) jako Kingsglaive voják Nyx.

Kingsglaive: Final Fantasy XV bude uveden ještě před vydáním hry Final Fantasy XV a bude k dispozici po celém světě volně ke stažení nebo prostřednictvím streamu. Oficiální stránky naleznete zde.

Justice Monsters Five

Další novinkou je minihra Justice Monsters Five, která je připravena pro iOS, Android a pro Windows 10 a půjde o volně stažitelnou aplikaci, vydanou před startem Final Fantasy XV. Justice Monsters Five je vlastně pinball, který kombinuje RPG prvky s některými z nejznámějších nestvůr série Final Fantasy.

Předběžně se můžete zde registrovat pro Android verzi hry.

Final Fantasy XV Platinum Demo

Také bylo vydáno Final Fantasy XV Platinum Demo. Jde o produkt zdarma, ve kterém se ocitnete ve snovém světě mladého Nocta. Děj je speciálně vytvořen pro toto demo a v konečné verzi Final Fantasy XV nebude k dispozici.

Hráči, kteří úspěšně projdou demem, si odemknou po vydání hry exkluzivní Carbuncle summon DLC.

Final Fantasy XV Platinum Demo je již dnes k dispozici pro PlayStation 4 na PlayStation Store a pro Xbox One na Xbox Store.

Speciální edice

Poslední informace se týkají speciálních edicí. Za 59,99 dolarů bude k mání Day One Edition, obsahující kopii hry, bonusový obsah v podobě zbraně Masamune a při předobjednávce na Xbox Store získáte dva Xbox One avatary, speciální oblek pro Nocta a Carbuncla. Předobjednávky PS4 verze budou odměněny dynamickým tématem pro PS4.

Edition Deluxe edice bude za 89,99 a obsahuje kopii hry, exkluzivní steelbook, Blue-Ray Kingsglaive: Final Fantasy XV a bonusový obsah v podobě kostýmu Royal Raiment, zbraň Masamune a zbarvení auta Platinum Leviathan.

V počtu 30 000 kusů a za cenu 269,99 dolarů se bude prodávat prostřednictvím Square Enix Online Store exkluzivní Ultimate Collector’s Edition, která bude zahrnovat: kopii hry, exkluzivní steelbook, Kingsglaive: Final Fantasy XV na Blu-Rayi a Brotherhood: Final Fantasy XV na Blu-Rayi, speciální soundtrack, exkluzivní Play Arts Kai Noctis, vázaný art book (192 stran) a bonusový obsah v podobě kostýmu Royal Raiment, zbraň Masamune a zbarvení auta Platinum Leviathan. A dále in-game předměty Travel Pack, Camera Kit, Angler Set a Gourmand Set.

Obrázky edicí najdete níže v nové galerii obrázků, kde najdete screenshoty ze hry, z dema i z chystaného anime.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama