Datum vydání GTA 5 je stále ve hvězdách
Grand Theft Auto Novinka Datum vydání GTA 5 je stále ve hvězdách

Datum vydání GTA 5 je stále ve hvězdách

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

Take-Two vypouští svůj nový časový rozvrh a nejnovější výtvor Rockstaru rozhodně nemá v příštím roce jasné místo.

Reklama

Kromě několika menších odkladů všechny samozřejmě zajímá především Grand Theft Auto V, které bylo nedávno oficiálně oznámeno debutovým trailerem. Titul zatím stále nese označení TBA (To Be Announced) a vydavatel jej podle všeho plánuje vydat do konce fiskálního roku 2013, což v překladu znamená kdykoliv do 31.března roku 2013.

Zatím největší pravděpodobnost budí červen a listopad roku 2012. Vezmeme-li ale v úvahu, že se v březnu chystá Max Payne 3, pochybujeme, že by se dva velké hity tlačily v relativně malém časovém okně. Více nadějí tedy vzbuzuje listopad, případně rovnou začátek příštího roku.

„Podíváme-li se dopředu, zjistíme, že má Take-Two před sebou nejsilnější seznam titulů v historii společnosti,“ řekl Strauss Zelnick, šéf Take-Two. „Na vrcholu tohoto seznamu nám stojí nový díl ikonické série od Rockstaru, která prodala již více jak 114 milionů kusů – Grand Theft Auto V.“

Budeme se tedy modlit za další brzký trailer, který doufejme dorazí 10.prosince letošního roku na udělování cen VGA Awards a ujistí nás v tom, že se příští rok opět potkáme v San Andreas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama