Datum vydání Halo Infinite předčasně uniklo
Halo Infinite Novinka Datum vydání Halo Infinite předčasně uniklo

Datum vydání Halo Infinite předčasně uniklo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Může za to opět Microsoft Store.

Reklama

Na včerejším Xbox streamu sice chybělo Halo Infinite, ale vypadá to, že dnes už o nové záběry ochuzeni nebudeme. Hned po skončení akce několik insiderů lákalo na to, že Microsoft si něco nachystal i na dnešní Opening Night Live, ale nyní se to prakticky potvrdilo. Prostřednictvím Microsoft Storu totiž uniklo datum vydání, které jsme se měli zřejmě dozvědět až na samotné akci Geoffa Keighleyho. Není to ani zdaleka poprvé, co přes Microsoft Store unikla poměrně zásadní informace.

Se zprávou přišel italský magazín Aggiornamenti Lumia, podle něhož Microsoft před pár hodinami aktualizoval produktovou stránku a datum vydání stanovil na 8. prosince letošního roku.

Datum vydání Halo Infinite předčasně uniklo

Stejné datum se objevilo v zápisu tchajwanského e-shopu, informoval o tom uživatel s přezdívkou Idle Sloth. Zároveň ale zmiňuje, že se na stránkách píše také o Forge módu, který přitom v den vydání nemá být součástí hry. Mohli bychom tedy pochybovat o tom, jestli je datum vydání aktuální, nicméně vzhledem k tomu, že se objevilo i na Microsoft Storu, tak je s velkou pravděpodobností správné. Ostatně na potvrzení nemusíme čekat moc dlouho, Opening Night Live začíná dnes ve 20:00, pre-show už v 19:30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama