Datum vydání lokalizovaného Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka Datum vydání lokalizovaného Detroit: Become Human

Datum vydání lokalizovaného Detroit: Become Human

Michal Burian

Michal Burian

64
Platformy PlayStation PlayStation 4

Quantic Dream oznámili přesné datum vydání.

Reklama

Francouzské studio Quantic Dream před několika minutami oznámilo na oficiálním PlayStation Blogu datum vydání svého chystaného thrilleru Detroit: Become Human. Novinka od Davida Cage a jeho týmu, který vytvořil Fahrenheit, Heavy Rain a Beyond: Two Souls, vyjde pro PlayStation 4 již 25. května letošního roku.

Krátce na to od české Sony přišla tisková zpráva, že hra bude mít českou podporu ve formě přeloženého textu.

„Hra již při prvních ukázkách oslovila kritiky rozvinutým příběhovým dějem, kdy hráč svými rozhodnutími určuje průběh i konec samotné hry. Jsme velice potěšeni, že hra nabídne hráčům textovou podporu češtiny, neboť ve hře nebude nouze o dramatické volby hráčů a ti si tak příběh budou moci vychutnat plnými doušky ve své mateřštině.“

Detroit: Become Human nás zavede do dystopické vize naší blízké budoucnosti a zaměří se na tři androidy, tři stroje, které byly vytvořené, aby poslouchaly a pomáhaly lidem. Tyto stroje ale začaly pociťovat emoce. Jsou pronásledovány a musí se rozhodnout, kým chtějí být.

Connor je prototyp, jenž pomáhá lidským vyšetřovatelům s hledanými androidy. Kara se stala uprchlíkem poté, co začala sympatizovat s malou dívkou, zatímco vůdcem androidí revoluce je Markus. My se postupně podíváme na všechny tři androidy, převezmeme kontrolu nad jejich osudy a budeme svědky nejen jejich individuálních příběhů, ale také příběhů z jejich světa a lidí.

Každý příběh má být jedinečný jako lidská DNA. Bude to výsledek voleb, které uděláme, menších i těch větších. Všechny volby v Detroit: Become Human mají být totiž důležité. „Budete muset pozorovat, myslet, rozhodovat, cítit, naslouchat své intuici nebo vašemu srdci. Jedinečné příběhy každé z postav se stanou vaším osobním příběhem,“ láká Cage na své nejnovější dílo. Tvůrce se nebojí ani toho, že hra se zaobírá tématy, které rezonují dnešním světem. To hlavní je o umělé inteligenci a technologii, ale také o naší společnosti, našich srdcích, o našich chybách, o našich nadějích. Při hraní se musíte připravit na citlivá témata, se kterými nemusí každý souhlasit.

„Snažili jsme se co nejvíce posunout hranice PS4 se stovkami vysoce realistických postav z motion capture, scény s davem, to vše v kvalitě, které jsme nikdy předtím nedosáhli,“ dodává Cage.

Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama