Datum vydání tahového RPG Ash of Gods
Ash of Gods Novinka Datum vydání tahového RPG Ash of Gods

Datum vydání tahového RPG Ash of Gods

Michal Burian

Michal Burian

Nejprve na PC, později i na PS4, Xbox One a Switch.

Reklama

23. března se budou moci majitelé počítačů vydat na nové dobrodružství v tahovém RPG titulu Ash of Gods. V letošním roce se mají hry dočkat i vlastníci konzolí PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Ash of Gods je tahové RPG s neustále se vyvíjejícím příběh s riziky, které ovlivní vaše hraní. Dostanete na starost skupinu statečných lidí, kteří se spojili, aby společně zastavili epidemii temnoty a smrti, jež zasáhla jejich zemi. Příběh má být složitý a plný nelehkých morálních voleb. Prostřednictvím nich určité, které postavy budou žít a které naopak zemřou. Zemřít samozřejmě může i hlavní postava. Samotný boj bude taktický a celkově jde o směs tahové strategie a CCG hratelnosti.

„Jak byste se cítili, kdyby každé rozhodnutí, které uděláte, hrálo rozhodující roli v tom, zda přežijete vy i ti, co jsou kolem vás? Zní to trochu jako skutečný život, ne? V připravovaném tahovém RPG Ash of Gods, které klade důraz na příběh, tohle všechno zažijete. Každá hra může být jedinečná, jelikož vaše rozhodnutí ovlivňují, jak se věci budou dít,“ lákají tvůrci.

Po absolvování singleplayeru se můžete pustit do PvE a PvP multiplayer, kde budete buď spolupracovat s přáteli v boji proti umělé inteligenci nebo vyzvete ostatní hráče. Odměnou vám budou nové charaktery, vylepšení a karty pro přizpůsobení vaší taktiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama