Datum vydání The Last of Us Part II bude pravděpodobně oznámeno v dalším State of Play
Death Stranding Novinka Datum vydání The Last of Us Part II bude pravděpodobně oznámeno v dalším State of Play

Datum vydání The Last of Us Part II bude pravděpodobně oznámeno v dalším State of Play

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ghost of Tsushima by zároveň mělo vyjít na PlayStation 5.

Reklama

Kolem pokračování jednoho z nejvýznamnějších videoherních děl od Naughty Dogu se toho napsalo již mnohé. Ono se není čemu divit, jelikož jsme ze hry zatím příliš mnoho neviděli a jedna ukázka hratelnosti jednoduše nestačí k tomu, aby ukojila naše touhy, vidět ze hry co nejvíce. Každý ždibec informace se v tomto případě tedy platí zlatem. A to si právě pravděpodobně vysloužilo duo internetových stránek 4Channel a NeoGAF, které informovaly o novém potenciálním streamu State of Play, jenž by se měl uskutečnit 1. listopadu, v němž by mohlo dojít i na oznámení data vydání právě The Last of Us Part II.

Únik informací hovoří o tom, že by měl tento stream být delší nežli předešlé dva a bude obsahovat launch trailer pro Death Stranding, další ukázku ke Star Wars Jedi: Fallen Order a právě The Last of Us Part II.

Bohužel, Ghost of Tsushima se v rozpisu nenalézá, takže se dá očekávat, že se ho dočkáme na jiné události, pravděpodobně na PlayStation Meetingu v roce 2020, který více přiblíží budoucnost Sony, respektive PlayStation 5. Nicméně vývoj této hry pokračuje v pořádku dále, ovšem teď to vypadá, že hra pravděpodobně vyjde i na PlayStation 5, jelikož se tvůrci údajně potýkají s větším množstvím práce, kvůli novým hardwarovým možnostem, jaké PS5 nabídne.

Nicméně je třeba poznačit, že se stále jedná o pouhé nepotvrzené informace, takže si musíme počkat na to, až se na toto téma Sony oficiálně vyjádří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama