David Cage zatím nevylučuje pokračování nebo DLC k Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka David Cage zatím nevylučuje pokračování nebo DLC k Detroit: Become Human

David Cage zatím nevylučuje pokračování nebo DLC k Detroit: Become Human

Jan Kalný

Jan Kalný

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nadšené reakce milionů hráčů by mohly znamenat, že se z tohoto universa dočkáme dalších příběhů.

Reklama

Květnový Detroit: Become Human sice nepohnul celým světem, ale v rámci PlayStation exkluzivit a her od Quantic Dream se určitě jednalo a jedná o jeden z těch úspěšnějších projektů. Jen za dva týdny dokázal Detroit prodat milion kusů.

V případě her od Davida Cage ale není úplně standardem očekávat přímá pokračování jeho titulů. Na Fahrenheit 2, Heavy Rain 2 nebo Beyond 2 nikdy nedošlo. Předpokládat tedy, že se někdy dočkáme i druhého Detroitu, bylo tak nějak mimo očekávání. Sám David Cage ovšem v pár dní starém AMA na Redditu pokračování, ať už plnohodnotné nebo formou nějakých DLC epizod, nevyloučil. Ba naopak.

David Cage zatím nevylučuje pokračování nebo DLC k Detroit: Become Human

Napříč několika odpověďmi ve zkratce řekl, že v Quantic Dream mají spoustu nápadů na nové, zajímavé příběhy a sám si vymyslel i příběhy před událostmi hry pro téměř každou postavu, kterou v Detroitu potkáme. Nadšené reakce, popularita hry, samozřejmě samotná poptávka a fakt, že si vývoj celý tým užíval, tak jsou a můžou být přesně tím, co Quantic Dream a Sony popožene dát pokračování nebo různým DLC zelenou. Aktuálně nám alespoň bude muset stačit fakt, že David Cage na Redditu odpovídal stylem „vy to chcete a my máme spoustu nápadů”.

Když nic jiného, Detroit: Become Human je od Quantic Dream nejspíše jediná hra, resp. universum, které by dokázalo nějaké pokračování bez problému uživit.

Detroit: Become Human vyšel 25. května 2018 na PlayStation 4 s českými titulky. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama