David Jaffe na PlayStation Experience odhalí zbrusu novou hru
Novinka David Jaffe na PlayStation Experience odhalí zbrusu novou hru

David Jaffe na PlayStation Experience odhalí zbrusu novou hru

Michal Burian

Michal Burian

3

Co můžeme čekat od tvůrce Twisted Metal a God of War?

Reklama

Společnost Sony zveřejnila novou upoutávku na chystanou prosincovou show PlayStation Experience, kde se dozvíme spoustu nového ze světa PlayStation 4. Jedním z taháků by mohla být i nová hra od tvůrce Twisted Metal a God of War. Co by asi tak mohl připravovat David Jaffe v novém studiu Bartlet Jones Supernatural Detective Agency nacházející se v San Diegu?

To zatím nevíme. Z teaseru toho nelze moc poznat. Někdo trhá stránky v poznámkovém bloku a na konci je vidět logo nového tvůrčího celku. Zajímavé je, že video poukazuje na webové stránky bartletjones.com/haunted, kde nalezneme další video. To je mnohem děsivější a naznačuje, že by David Jaffe mohl chystat nějaký horor. Ve videu se tváří dosti mimo a vyděšeně.

Při dalším pátrání jsem narazil na LinkedIn stránku Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, kde stojí, že nové studio je složeno z bývalých zaměstnanců Sony Computer Entertainment America a že pracují na zbrusu nové akci. Pokud by vás to zajímalo, tak hlavními mozky ve studiu je David Jaffe (God of War, Twisted Metal) a Nick Kononelos (SCEA), kteří mají pod sebou technického ředitele a programátorského veterána Michaela Riccio (SCEA, High Moon Studios).

Nezbývá než si počkat. Vypadá to, že se máme nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama