Dawn of War 3 s českými titulky a datum vydání
Dawn of War 3 Novinka Dawn of War 3 s českými titulky a datum vydání

Dawn of War 3 s českými titulky a datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

19

Vyjde už koncem příštího měsíce ve třech edicích. <strong>Přidány HW nároky</strong>.

Reklama

Dnes došlo k oznámení data vydání real-time strategie Warhammer 40,000: Dawn of War III od Relic Entertainment a společnosti Sega. Datum vydání připadlo na 27. dubna letošního roku. Hra bude k dostání ve verzi pro PC a bude obohacena o české titulky, potvrdila Cenega Czech.

Hra Dawn of War III je k dispozici ve třech edicích: Sběratelská Edice, Limitovaná Edice a Standartní Edice. Sběratelská Edice nabídne prémiový přebal hry, pohlednici, oficiální soundtrack, repliku kladiva „Godsplitter Daemon Hammer“ a balíček skinů Masters of War. Limitovaná Edice obsahuje prémiový přebal hry, pohlednici a oficiální soundtrack.

Všechny edice, které budou zakoupeny v rámci předobjednávky, budou obsahovat balíček skinů Masters of War a kolekci tří skinů pro elitní charaktery – Dark Queen skin pro Lady Solaria (Imperial Knight), Ghost Seer skin pro Farseer Taldeer (Wraithknight) a Big Kustom skin pro Beauty (Morkanaut).

Dawn of War III ponoří hráče do eskalující brutality galaktického válečného konfliktu, kde budou mít za úkol vést elitní jednotky a kolosální armády k vítězství, nebo zapomnění.

Warhammer 40,000: Dawn of War III předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Minimální nároky

Procesor: 3GHz i3 nebo ekvivalent Operační paměť: 4 GB RAM, 1 GB VRAM Grafika: NVIDIA GeForce 460 nebo AMD Radeon 6950

Doporučené nároky

Procesor: 3GHz i5 quad core nebo ekvivalent Operační paměť: 8 GB RAM, 2 GB VRAM Grafika: NVIDIA GeForce 770 nebo AMD Radeon 7970 s DirectX 11

Neměnné nároky

OS: Windows 7 nebo novější operační systém (pouze 64-bit) DirectX: Verze 11 Internet: Širokopásmové připojení k internetu Místo na disku: 50 GB

Pro multiplayer vývojáři doporučují core i5 nebo jeho ekvivalent, abyste si užili bitvy 3 proti 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama