Days Gone skutečně až na začátku roku 2019
Days Gone Novinka Days Gone skutečně až na začátku roku 2019

Days Gone skutečně až na začátku roku 2019

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zombie akce poběží při 30 snímcích za sekundu.

Reklama

Je to jen formalita, ale byla potřeba. Včera jsme se dozvěděli, že Game Informer v nadcházejících dnech ve svém nejnovějším papírovém čísle přinese exkluzivní preview s novými informacemi a dojmy z hraní zombie akce Days Gone. To bylo překvapení, Days Gone je totiž v plánu až na příští rok a každý by čekal, že se Sony teď zaměří na thriller Detroit: Become Human, který dorazí koncem května, a zářijového Spider-Mana.

Není tak divu, že se po včerejšku začalo šeptat o změně data, které by opět připadlo na letošní rok, konkrét na jeho konec, řekněme listopad nebo začátek prosince. Nic takového se ale nestalo, Sony stále plánuje vydat Days Gone na PlayStation 4 na začátku roku 2019, tak jak bylo před časem oznámeno.

Začátek roku 2019 potvrdil kreativní ředitel John Garvin pro Game Informer. Zároveň jsme se dozvěděli, že Days Gone poběží při 30 snímcích za sekundu a na PS4 Pro bude podporovat 4K (checkerboard, ne nativní). Kampaň bude mít přes 30 hodin a po dokončení příběhu budete moci pokračovat v hraní za lovce lidí, psance a motorkáře v jedné osobě, který brázdí svět plný zombíků.

Days Gone předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama