DayZ Alpha má na kontě milion prodaných kopií
DAYZ Novinka DayZ Alpha má na kontě milion prodaných kopií

DayZ Alpha má na kontě milion prodaných kopií

Martin Cvrček

Martin Cvrček

62

Uběhly čtyři týdny od vydání alpha verze DayZ a Bohemia Interactive se už může chlubit milionem prodaných kopií. Říkal někdo něco o tom, že jsou PC hry nevýdělečné?

Reklama

Přesně jak se dalo čekat, tak se i stalo. Dnes je to přibližně měsíc od vydání alpha verze DayZ a Dean Hall se na svém Twitteru pochlubil, že se prodalo už milion kopií. Slovy jeden milion kopií.

A to jde přitom pořád o alpha verzi, která na vás odevšad řve, že jde o nehotový produkt, po jehož koupi se hráči mohou setkat s celou řadou chyb a nedodělků. Chet Faliszek z Valve k tomu vtipně poznamenal, že Dean Hall očividně neumí psát varovné zprávy.

Pro Bohemia Interactive je to ale určitě úspěch, nemluvě o tom, že se z DayZ stal ideální důkaz toho, že kvalitní PC hra se může krásně prodávat, stačí přijít s originálním konceptem. A pak že je PC hraní mrtvé a automaticky nevýdělečné.

Pokud pořád nechápete, proč je DayZ takový hit, mohou vám pomoct naše dojmy z hraní. Od doby sepsání toho článku už navíc vyšlo několik patchů, které eliminovaly nebo omezily některé zmíněné neduhy v čele se zombíky schopnými běhat skrz zdi i ploty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama