DayZ nastínilo plány do budoucna
DAYZ Novinka DayZ nastínilo plány do budoucna

DayZ nastínilo plány do budoucna

Michal Burian

Michal Burian

34

Betu nečekejte dříve než koncem letošního roku. Do alfa verze budou přibývat nové věci.

Reklama

Multiplayerová survival hra DayZ je v programu Steam Early Access dostupná teprve tři týdny. Za tak krátkou dobu si alfa verzi hry, která je opravdu hodně nedodělaná (to připustili i autoři), koupilo už přes 875 tisíc hráčů. To ani Bohemia Interactive nečekali.

"Nechtěli jsme dělat kompromisy a ustupovat z brutální a nelítostné povahy první verze DayZ módu. Jsme tak velmi překvapeni, když vidíme jaký je o hru zájem, a to i přesto, že nejde o hru pro každého. Navíc jsme udělali několik radikálních změn ve srovnání s módem," napsal Marek Španěl na blogu DayZ.

Pokud očekáváte, že brzy dojde ke spuštění bety, tak pro vás máme bohužel špatnou zprávu. Španěl uvedl, že ještě nějaký čas bude trvat, než budou moci betu spustit. Odhaduje to na konec letošního roku. Na hře budou stále pracovat a v alfa verzi se v nadcházejících týdnech a měsících objeví spoustu nových věcí, zejména těch, které hru vylepší. Opravovat se budou nejen chyby a různé problémy, ale vylepší se výkon serverů. Ty budou stabilnější a bezpečnější. Ve hře se objeví zvířata a možnost je lovit, budete moci vlastnit vozidla a různě je upravovat, detailnější interakce s prostředím, podpora uživatelského obsahu (módů) a v neposlední řadě dojde na vylepšení grafiky nebo animací.

Doporučujeme vám si přečíst dojmy z hraní DayZ od Martina Cvrčka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama