DayZ opustí program Xbox Game Preview 27. března
DAYZ Novinka DayZ opustí program Xbox Game Preview 27. března

DayZ opustí program Xbox Game Preview 27. března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Xbox Xbox One

K dispozici je také nový cinematic trailer.

Reklama

Vydání plné verze DayZ na PC si mnozí hráči nepochybně představovali jinak. Loni v prosinci léta vyvíjený survival od Bohemia Interactive opustil Early Access fázi a dočkal se označení 1.0, ale výsledný produkt se dal jen těžko označit za hotový, obsahově kompletní a zcela odladěný. I proto se na Steamu dodnes množí dost smíšené recenze hráčů. Vývoj DayZ zkrátka zdaleka není u konce, nesmíme však zapomínat na to, že hra už nějakou dobu není jen doménou PC.

V Černarusi mohou přežívat i majitelé Xboxu One, na němž je DayZ k dispozici jako součást programu Xbox Game Preview, tedy obdoby Early Access. I na konzoli od Microsoftu však lze vyhlížet formální přechod od oficiálně rozpracované podoby k verzi s označením 1.0, díky čemuž bude DayZ v prodeji jako standardní titul. Stane se tak už 27. března. V Xbox Game Preview programu se hra nachází od srpna loňského roku, přičemž s ohledem na stav vydání PC verze bude nepochybně vhodné připravit se na možnost, že označení 1.0 nemusí nutně znamenat skutečně hotový produkt.

V souvislosti s oznámením data vydání DayZ ve verzi 1.0 na Xboxu One jsme se dočkali cinematic traileru, který ve filmové podobě ukazuje, co vás při návštěvě postapokalyptické Černarusi, kde se setkáte se zombiemi i ostatními přeživšími, může potkat. Nutno také podotknout, že DayZ časem dorazí i na PS4, jakékoliv nové podrobnosti o vydání na konzoli Sony však aktuálně nejsou k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama