DayZ se skutečně dočká samostatného titulu
DAYZ Novinka DayZ se skutečně dočká samostatného titulu

DayZ se skutečně dočká samostatného titulu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Jako by nestačilo, že nadmíru populární mód DayZ pro Armu 2 <a href="../../novinky/13044/mod-day-z-pokoril-prvni-milnik" target="_blank">dosáhl</a> milionu unikátních hráčů, ještě jsme se dočkali potvrzení vývoje samostatného DayZ titulu.

Reklama

Spekulace a náznaky se tedy potvrdily. DayZ, původně mód pro Armu 2, se dočká zpracování jako samostatný titul. Ten bude mít na starost samo Bohemia Interactive s tím, že se autor originálního módu, Dean Hall, ujme funkce vedoucího projektu.

Každého určitě napadá spousta otázek, pro jejich zodpovězení si však budeme muset počkat na nadcházející týdny. Prozatím bylo na blogu tvůrců oznámeno, že bude DayZ titul následovat obchodní model Minecraftu, vše tedy začne alpha verzí, dostupnou za drobnější poplatek. Ten se nejspíš bude zvyšovat spolu s tím, jak bude pokračovat tvorba hry.

Pokud jde o původní mód, jeho hráči se nemusí ničeho bát. Vývoj bude probíhat dál, souběžně s vývojem nového titulu, takže všichni budou moci nerušeně pokračovat.

Na bližší informace jsme rozhodně zvědaví, a vy určitě taky. Prozatím můžete navštívit oficiální web a zkouknout koncept art vydaný spolu s oznámením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama