DayZ startuje v Xbox Game Preview programu 29. srpna
DAYZ Novinka DayZ startuje v Xbox Game Preview programu 29. srpna

DayZ startuje v Xbox Game Preview programu 29. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Xbox Xbox One

K dispozici je i nový teaser, který láká na návštěvu zdevastované Černarusi.

Reklama

To, co by mnozí ještě relativně nedávno považovali za nemožné nebo za rouhání, se stává skutečností. DayZ ve verzi pro Xbox One se začíná pěkně rýsovat a v programu Xbox Game Preview, který je jakousi alternativou Early Accessu na PC, startuje už 29. srpna. Již touto dobou mohou navíc ti, kteří obdrželi klíč, hru testovat v rámci Closed Preview období.

Oznámení startu DayZ v Xbox Game Previw doprovází nový teaser, který láká na nebezpečnou online návštěvu post-sovětské země Černarus. V tomhle postapokalyptickém prostředí zasaženém neznámým virem hraje každý sám za sebe a stejně jako na PC vás čeká nelítostný survival, v němž po smrti následuje vytvoření zcela nové postavy a v němž představují nebezpečí jak zombie, tak ostatní přeživší.

S vydáním rozpracované verze DayZ na Xbox One se zase trochu přiblížila zdánlivě nedosažitelná meta v podobě vydání plné verze. Stále samozřejmě platí, že ta je nejblíže v případě PC. Alfa se objevila na Steamu už na konci roku 2013 a standardní verze hry by se v blízké době měla přesunout do léta vyhlížené fáze bety. Ve vývoji je rovněž verze pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama