DayZ ve verzi 1.0 vychází na PC
DAYZ Novinka DayZ ve verzi 1.0 vychází na PC

DayZ ve verzi 1.0 vychází na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16
Platformy Windows PC

V následujících dnech můžete DayZ vyzkoušet zdarma v rámci bezplatného víkendu.

Reklama

Ne, neocitli jsme se v nějaké alternativní realitě. Alespoň myslím, že ne. Vypadá to, že PC verze DayZ je po pěti letech od vydání alfaverze skutečně k dispozici ve verzi 1.0, a to od dnešních 19:00. S ohledem na to, že to je teprve několik týdnů, co došlo na vydání bety, na níž jsme se zaměřili v nedávných dojmech, samozřejmě nečekejte nějaké drastické odlišnosti a změny. Tvůrci však uvádí, že se jim v poslední době podařilo opravit a vychytat téměř 900 chyb, ať už byly odhalené po uvedení bety nebo DayZ trápily delší dobu.

Podle všeho verze 1.0 nepřináší nic vyloženě nového stále aktivním veteránům, jde tak spíše o formální opuštění Early Access programu a o příležitost pro ty, co DayZ dlouho nehráli nebo s ním dosud neměli tu čest. Jestli mezi ně patříte, můžete si v následujících dnech hru zdarma vyzkoušet, a to díky právě probíhajícímu bezplatnému víkendu. Stačí kliknout na příslušné tlačítko na stránce obchodu a stahovat, přičemž hrát zdarma můžete až do pondělních 19:00. Do té doby bude také DayZ k dispozici s 15% slevou z ceny, za níž se na Steamu prodávalo doposud. Po víkendu se cenovka zvedne na 37,99 euro.

Více z aktuální podoby DayZ ukazuje také čerstvý launch trailer. Vydáním verze 1.0 ale samozřejmě vývoj nekončí, a tak se na začátku příštího roku dočkáme konkrétních informací o prvním dodatečném obsahu a obecně podpoře po vydání a plánech vývojářů na další měsíce. A pokud se po stažení DayZ potýkáte s výraznými propady nebo trvale nízkou frekvencí snímků za sekundu, jedná se o chybu, na jejímž odstranění vývojáři aktuálně pracují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama