Dead by Daylight míří na konzole
Dead by Daylight Novinka Dead by Daylight míří na konzole

Dead by Daylight míří na konzole

Faldmen

Faldmen

3

Jeden lovec, čtyři přeživší. Kdo vyhraje?

Reklama

Hororová multiplayerovka Dead by Daylight, která vyšla v červnu minulého roku pro PC, se těší kladnému přijetí mezi hráči. V této hře se zhostíme v soubojích 4vs1 buďto role lovce s pohledem z první osoby anebo z pohledu třetí osoby jednoho z lidí bojujících o život. Vydavatelé ze Starbreeze Studios se společně s vývojáři z Behaviour Digital mohou pyšnit 1,8 miliony prodaných kusů, a tak se rozhodli, že by bylo za hodno se o tuto povedenou hru podělit i s konzolisty, kterým se pod televizí vyjímá Xbox One nebo PS4. Pokud jste tedy jako zarytý konzolista po této hře pokukovali, můžete jásat.

Provozní ředitel Starbreeze Mikael Nermark vyjádřil hrdost nad úspěchem vývojářského studia a už se nemohou dočkat, až nám hru společně přinesou na konzole. Viceprezident Behavior Digital Stephen Mulroney dodal, že je velmi vzrušující přinést hru konzolovým hráčům.

To je však bohužel zatím vše co víme. Zástupci obou firem se shodují na tom, že se datum vydání i cenu dozvíme později. Očekávat ji ale mále v letošním roce a v digitální podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama