Dead Island 2 odložen na rok 2016
Dead Island 2 Novinka Dead Island 2 odložen na rok 2016

Dead Island 2 odložen na rok 2016

Michal Burian

Michal Burian

21

Yager chtějí uspokojit fanoušky Dead Island a přinést hru, která bude mít spoustu obsahu a možností.

Reklama

Po velkém tichu se to dalo očekávat. Zombie akce Dead Island 2 v letošním roce nevyjde, oficiálně byla odložena na příští rok, aby německé studio Yager Development (autoři Spec Ops: The Line) mělo více času na doladění hry. Původně se předpokládalo, že odklad bude menší, titul měl totiž být u hráčů v průběhu letošního jara, spousta lidí tak odhadovala zpoždění na podzim/zimu 2015.

„Vždycky si dáváme vysoké cíle, nejinak je tomu v případě Dead Island 2. Chceme vytvořit pokračování, které posune Dead Island na novou úroveň. Fanoušci Dead Island milují a touží po různých postavách, kooperaci a především po zábavných bitvách se zombíky v apokalyptickém světě. Hráči chtějí tuny obsahu a spoustu možností v boji. To vše jim chceme nabídnout.“

„Abychom dosáhli tohoto cíle, musíme Dead Island 2 odložit na rok 2016,“ vysvětluje studio Yager a dodává, že se zaměřuje výhradně na vývoj, což znamená, že o hře v dohledné době neuslyšíme, ani neuvidíme nové gameplay záběry.

Připomeňme, že studio Yager Development převzalo vývoj Dead Island poté, co polské studio Techland začalo pracovat na Dying Light pro Warner Bros. Přesné důvody této změny neznáme, spekuluje se nad tím, že Techland chtěl změnu, která se Deep Silver nezamlouvala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama