Dead Island: Epidemic dorazilo na Steam v rozpracované verzi
Dead Island: Epidemic Novinka Dead Island: Epidemic dorazilo na Steam v rozpracované verzi

Dead Island: Epidemic dorazilo na Steam v rozpracované verzi

Michal Burian

Michal Burian

10

Do nového ZOMBA titulu (Zombie Online Multiplayer Battle Arena) se může dostat každý, stačí vytáhnout z peněženky 15 euro.

Reklama

Spin-off poměrně úspěšné série Dead Island od polského Techlandu - Dead Island: Epidemic - si může vyzkoušet každý, který je ochoten vytáhnout z peněženky 15 euro. Za nějakých 412 korun získáte přístup do rozpracované verze hry, která po vydání bude free-to-play. Za své peníze dostanete několik bonusů, záleží, jakou si vyberete verzi.

Patient Zero Pack za 14,99€ nabízí tři postavy, pět unikátních zbraní plus Golden Sprocket kladivo a bonusové boostery.

Deadicated Pack (34,99€) zahrnuje všechny výše zmíněné a ještě Tier 2 zbraně Golden Precise Shotgun a Keghammer. K tomu ještě in-game body a peníze. Navíc jde o jedinou možnost jak si zahrát za Sama B z prvního Dead Island.

Contagion Pack (39,99€) je vlastně čtyřikrát kopie Deadicated balíčku, kdy můžete dárkem potěšit své kamarády - za předpokladu, že mají o Dead Island: Epidemic zájem.

V Dead Island: Epidemic budou tři týmy hráčů bojovat nejen proti sobě, ale také proti nebezpečným zombíkům a ještě nebezpečnějším bossům. Abyste některé z nich porazili, budete se muset spojit s dalšími dvěma týmy a společně spolupracovat.

Pokud zatím nechcete za hru utrácet, můžete se přihlásit na oficiálních stránkách a doufat, že vám vývojáři pošlou pozvánku do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama