Dead or Alive Xtreme 3 bohužel na západě nevyjde
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Dead or Alive Xtreme 3 bohužel na západě nevyjde

Dead or Alive Xtreme 3 bohužel na západě nevyjde

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

21

Komunitní manažer vzkazuje: „Pokud ji opravdu chcete, můžete si nechat dovést anglickou verzi."

Reklama

Pokud jste tajně doufali, že se Dead or Alive Xtreme 3 dostane na západní trh, tak vás musíme zklamat. V reakci na dotaz na hlavní facebookovské stránce série Dead or Alive vysvětlil komunitní manažer studia Team Ninja důvody, proč nebude Dead or Alive Xtreme 3 lokalizována pro západ.

"Nechceme vydat [Dead or Alive Xtreme 3] na západě a do budoucna nebudeme tento plán měnit," řekl v odpovědi komunitní manažer Teamu Ninja. "Děkuji za dotaz." A pokračoval: "Víte kolik problémů je ve videoherním průmyslu spojeno se zacházením s ženami ve videohrách? Nechceme o tom tady teď mluvit, ale v průběhu posledního roku nebo dvou jsme s určitostí došli k našemu nynějšímu rozhodnutí. Děkuji."

Na oficiálním Twitter účtu společnosti Koei Tecmo Europe se objevila ještě jedna poznámka k informaci od komunitního manažera: "Vzdáváme čest [komunitnímu manažeru Teamu Ninja] za upřímnost. Ale pokud hru opravdu chcete, můžete si nechat dovést svou [anglickou] verzi."

Takže i když není lokalizace pro Severní Ameriku a Evropu v plánech společnosti, bude stále v nabídce pro asijský trh i anglická verze Dead or Alive Xtreme 3. Zpráva to není nijak příjemná, ale aspoň teď známe stanovisko Koei Tecmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama