Dead or Alive Xtreme 3 je ve vývoji
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Dead or Alive Xtreme 3 je ve vývoji

Dead or Alive Xtreme 3 je ve vývoji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Vývojáři z Team Ninja během víkendové akce Dead or Alive Festival oznámili započetí vývoje třetího Dead or Alive Xtreme.

Reklama

Pro všechny milovníky série Dead or Alive máme jednu dobrou zprávu. Podle slov Yosukeho Hayashiho ze studia Team Ninja totiž již začali patrně vyvíjet Dead or Alive Xtreme 3. Bohužel případné další konkrétní informace budou uveřejněny někdy později.

Hayashi totiž nezmínil přímo jméno bojovky, ale jasně uvedl že je to "hra, ve které si postavy z Dead or Alive užívají dovolenou na jižních plážích." Tato indicie stačí ke zjištění, že půjde o v pořadí třetí Dead or Alive Xtreme. Poslední díl této letní plážové série, tedy Dead or Alive Xtreme 2, vyšel pro konzoli Xbox 360 už v listopadu roku 2006.

Na oficiální facebookovské stránce série Dead or Alive pak byl uveřejněn vzkaz s informacemi, které bohužel hodně fanoušků série zklamou.

"Děkujeme za účast a za sledování akce DoA Festival. Intenzivní exhibiční utkání s Teru Rock (輝 rock Japonsko-Leifang) nakonec vyhrál MC Kwiggle (USA-Christie)."

"Také jsme dnes oznámili DOAX3 (pouze pracovní název), ale hra bude vytvořena výhradně pro Japonsko a asijský trh."

"Zároveň jsme dnes oznámili mnoho dalších věcí jako nové stage, aktualizační patche, halloweenské kostýmy atd... budeme vás dále informovat."

Podle všeho, co jsme tedy mohli vidět a slyšet to vypadá, že Koei Tecmo v současné době s lokalizací Dead or Alive Xtreme 3 nepočítá. Doufejme, že se jejich plány v budoucnu změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama