Dead or Alive Xtreme 3 na prvních záběrech
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Dead or Alive Xtreme 3 na prvních záběrech

Dead or Alive Xtreme 3 na prvních záběrech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

30

Podívejte se na první obrázky ze hry, gameplay video z PS4 verze hry a také zjistěte co je obsahem limitovaných edicí.

Reklama

Během posledního live streamu pořádaného Famitsu, ukázali Koei Tecmo a Team Ninja první ukázku z hraní připravovaného spi-offu série Dead or Alive s podtitulem Xtreme 3.

Celá série Dead or Alive Xtreme je ale známá hlavně díky množství různých aktivit (tug-of-war, flag racing, pool hopping a další). Dead or Alive Xtreme 3 se opět odehrává na ostrově Zack Island, ale tentokrát byly přidány i další příběhové prvky a události. Kromě toho působí staré známé "sporty" svěžím dojmem. Za což samozřejmě můžou i nové plavky jednotlivých postav.

Hru pohání vylepšená verze (2.0) Soft Enginu, který jsme mohli poprvé v akci vidět u Dead or Alive 5: Last Round. Kromě velmi realistického vzhledu a struktury kůže, má na svědomí také flexibilnější chování určitých ženských partií.

Titul vychází prozatím pouze v Japonsku ve dvou verzích. Dead or Alive Xtreme 3: Fortune pro PlayStation 4 a Dead or Alive Xtreme 3: Venus pro PS Vitu. Obě budou k mání od 25. února a půjdou zakoupit i ve sběratelské edici. PS4 verze stojí 13 800 a PS Vita verze 12 800 jenů (tedy přibližně 2760 a 2560 Kč). Obsah edicí je stejný (kopie hry, balíček 9 kostýmů Extreme Sexy Costume F-Set a 3D podložka pod myš Marie Rose). Liší se v artbooku a hracích kartách, nazvaných u Vita verze Venus a u PS4 verze Fortune.

Amazon Japan ale nabízí i Strongest Package edici za 29 800 jenů (asi 5960 Lč). Ta obsahuje sběratelské edice obou verzí a 9 plakátů velikosti B2 s "koupelnovou" tématikou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama