Dead or Alive Xtreme 3 představuje režim Owner
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Dead or Alive Xtreme 3 představuje režim Owner

Dead or Alive Xtreme 3 představuje režim Owner

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

26

Nový trailer jsme mohli vidět během live streamu Famitsu TKG, ale v novince naleznete také aktuální galerii obrázků.

Reklama

Dead or Alive Xtreme 3 má nabízet různé sportovní aktivity, ale také i jiné možnosti, jak strávit s děvčaty volný čas. Jednu z takovýchto aktivit nám Koei Tecmo představilo v průběhu posledního live streamu Famitsu TKG, kde ukázalo nový herní režim Owner.

Zde se hráč stává vlastníkem ostrova Zacka a vaše další fungování a provoz ostrovu závisí na celkové spokojenosti dívek. Budete se snažit udržovat s dívkami dobré vztahy a zvyšovat úroveň spokojenosti. Svou prací získáváte postupně zkušenosti a posouváte se na úroveň výš. Časem budete také moci odemknout exkluzivní předměty vlastníka ostrovy, nové funkce hry a různé další prvky. Režim Owner nabízí i "lechtivější" minihru v podobě Raw Clothes Change. Zde si dívky mohou převléknout plavky, ale vy musíte mít zavřené oči. Pokud je přeci jen otevřete, dejme tomu uprostřed převlékání (což můžete vidět na videu níže. Jde o dobu, kdy se objeví v pravém dolním rohu obrazovky možnost zmáčknout kroužek.), vaše úroveň spokojenosti dívek se tím ale bohužel sníží.

Kromě toho byla předvedena možnost fotografování dívek a to jak v připravených pózách, tak při různých činnostech. Úzce s tím je spjat také režim Gravure Paradise. Zde budete pořizovat hlubokotiskové fotografie, ale jejich vzhled závisí na vás. Přímo si vyberete své oblíbené plavky a nastavíte různé podružné aspekty, účes, opálení, "orosení" dívek a mnoho dalšího. Podle tvůrců zde existuje velké množství různých možností přizpůsobení. Jakmile si vyberete svou oblíbenou dívku, můžete si vybrat mezi dalšími možnostmi pro nastavení situaci a vzhledu. Můžete do scény přidat vlhkost tam, kde by neměla být nebo nechat trochu sklouznout oblečení.

Další novinkou je funkce Owner Shop. Zde si můžete koupit třeba sady oblečení. Mezi nimi jsou i legendární plavky série Fortune a Venus a další speciální položky. Fortune plavky jsou ale k dispozici pouze pro PlayStation 4 a Venus zase jen pro Vitu.

PS Vita verze hry Dead or Alive Xtreme 3 využívá engine Soft Engine Lite, který nabízí něco trochu víc, než PS4 verze. Flick je něco jako vítr, který se objeví a vane v závislosti na vašem podnětu a to když se dotknete obrazovky. Dívce se rozhýbou vlasy, oblečení a prsa. Pinch je funkce, díky které se dívce, po vašem stlačení, prsa zmáčknou k sobě. Poslední funkce si hraje s vlhkostí a transparentností. Pokud se dívka potí nebo spadne do bazénu, logicky se namočí. A stejně jako u PS4 verze se mokré části jejího oblečení namočí a stanou se mírně průhledné.

Dead or Alive Xtreme 3 vyjde pouze v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 24. března, ale ve zbytku Asie bude k mání i anglická verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama