Dead Rising 3 nezapomene na srandičky
Dead Rising 3 Novinka Dead Rising 3 nezapomene na srandičky

Dead Rising 3 nezapomene na srandičky

Michal Burian

Michal Burian

4

Budete si moci vybrat ze dvou módů a je pouze na vás, zda se kampaní prokoušete realistickým/brutálnějším způsobem nebo apokalypsu se zombíky zvládnete v odlehčeném stylu <strong>+ tvůrčí deníček a záznam dema</strong>.

Reklama

Marty Sliva z magazínu IGN si sedl na slovíčko s tvůrci Dead Rising 3 a sepsal článek, ve kterém se věnuje triu zajímavých rysů hry. Nejpodstatnější informací je zřejmě možnost zahrát si kampaň dvěma způsoby. Buď si zvolíte sandbox mód s uvolněnou atmosférou, kdy si budete moci dělat dá se říci, co chcete, nebo se pustíte do nervy drásajícího Nightmare režimu z původního Dead Rising. Budete si tak moci vybrat cestu i vlastní styl jakým chcete kampaní proběhnout. To přináší do hry rozmanitost, kdy bude pouze na vás, zda zombíky budete eliminovat realistickými zbraněmi nebo zvolíte zábavnější způsoby, třeba meč, kužely, plastové hračky a další zábavné maličkosti. Nechybí ani oblek žraloka :-)

U next-gen konzolí je už tak nějak samozřejmostí, že nebudeme koukat na načítací obrazovky. To platí i u Dead Rising 3, kde budete moci přes celé město projít/projet bez jediné načítací obrazovky, stejně tak prozkoumat různé budovy a další místa, včetně kanálů apod.

Menší novinkou bude propojení vašeho chytrého telefonu přes aplikaci Smart Glass. Přes telefon budete moci povolávat vzdušné útoky a rovněž ho využít i jako navigaci, respektive mapu. V telefonu budete moci hledat potřebné zásoby zbraní a munice nebo plánovat cestu. Samozřejmostí je i klasický styl, mapa ve hře atd. Nikdo vás do využití Smart Glassu nebude nutit.

Níže už nový tvůrčí deníček a záznam z demoverze na Comic-Conu v San Diegu. Dead Rising 3 vyjde v listopadu letošního roku výhradně pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama