Dead Rising 3 prozrazuje detaily o kooperaci a postavách
Dead Rising 3 Novinka Dead Rising 3 prozrazuje detaily o kooperaci a postavách

Dead Rising 3 prozrazuje detaily o kooperaci a postavách

Michal Burian

Michal Burian

2

Významnou novinkou v kooperaci bude, že se nebudete muset držet u svého parťáka. Určitý limit tu ale zřejmě bude.

Reklama

Capcom uznal, že nastal ten správný čas prozradit hráčům detaily o kooperaci a postavách ve hře. Prostřednictvím OXM jsme se tak dozvěděli, že v co-opu Dead Rising 3 budete mít možnost hrát s hráčem kapitoly, ke kterým jste se v singleplayeru ještě nedostali. Pokud je se svým parťákem splníte, tak se vám v kampani odemknou a budete mít u nich napsáno splněno.

Tou hlavní informací je ale nový kooperativní parťák jménem Dick. Jde o řidiče kamionu, který zastavil ve špatnou dobu ve špatné restauraci. Dick bude muset bojovat o svůj život. Přítomen bude také v singleplayeru, kde za něj ale nebudete moci hrát. Tam se vžijete do Nicka Ramose.

Zajímavě rozhodně zní možnost, že v kooperaci se nebudete muset držet s jiným hráčem pohromadě. Budete se moci pohybovat významný kus od sebe, což naznačuje, že v Dead Rising 3 bude určitý limit na vzdálenost. Otevírá to ale cestu ke strategickému zabíjení zombíků, kdy budete moci různě plánovat.

Kromě toho všeho bude ve hře pochopitelně široká škála nepřátel, stejně tak Psychopati. Jde o lidi, kteří dá se říci přišli o rozum a poflakují se v některých oblastech herního světa. Nemusím snad zmiňovat, že jsou dost nebezpeční. Dokonce je nemusíte ani zabít, nejde totiž o hlavní bosse. Najde se ale někdo, kdo by si to s nimi nechtěl rozdat hezky na férovku?

Další novinkou pak je, že budou psychopati pojmenovaní podle sedmi biblických hříchů. Kvůli tomu měl dokonce Capcom problém s ratingem, zejména v Japonsku, kde se tamním lidem nelíbilo, že psychopati se jmenují podle hříchů.

Dead Rising 3 vychází zároveň s konzolí Xbox One, tedy 22. listopadu. U nás ale až v příštím roce.

Závěrem si můžete prohlédnout ještě mapu Dead Rising 3 a nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama