Dead Rising 4 míří na PS4
Dead Rising 4 Novinka Dead Rising 4 míří na PS4

Dead Rising 4 míří na PS4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Edice Frank's Big Package vyjde 5. prosince a zahrne všechen dodatečný obsah a režim Capcom Heroes. Ten bude zdarma k dostání i na ostatních platformách.

Reklama

Dead Rising 4 od Capcomu, který se setkal s dost smíšenými reakcemi hráčů a kritiků, vyšel už 6. prosince 2016. Tehdy ale z důvodu časové exkluzivity, kterou si zaplatil Microsoft, dorazil jen na Xbox One a Windows 10. Exkluzivita však nevydržela moc dlouho a 14. března se hra objevila na Steamu. A nyní konečně míří i na PS4.

Dead Rising 4: Frank's Big Package, jak se verze pro PlayStation 4 jmenuje, vyjde 5. prosince 2017, přičemž nabídne nejen základní hru, ale i veškerý dodatečný obsah, konkrétně Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Součástí PS4 verze bude také všechen bonusový obsah - Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater a X-Fists.

Novinkou je pak bonusový režim Capcom Heroes, díky němuž může hlavní hrdina Frank West nosit oblečení inspirované vybranými postavami z her od Capcomu a také provádět jejich speciální útoky. Jakmile se Frank's Big Package objeví na trhu, bude mód Capcom Heroes k dostání i na ostatních platformách, a to zdarma.

„Dead Rising 4 není špatnou akční hrou. Zabíjení zombíků je stále zábavné, jen by to konečně chtělo se někam posunout a vymyslet něco nového s méně viditelnou recyklací obsahu. Exo oblek a nový druh zombíků nestačí. Hraní bohužel narušuje spousta technických chyb a bugů, bez nich by to bylo veselejší. Alespoň že v Dead Rising zůstal černý humor a zábava.“ Takový verdikt si hra odnesla z naší recenze, v níž jsme Dead Rising 4 udělili známku 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama