Deadpool je po roce a půl opět v prodeji
Novinka Deadpool je po roce a půl opět v prodeji

Deadpool je po roce a půl opět v prodeji

Michal Burian

Michal Burian

6

Activisionu se zřejmě podařilo získat licenci od Marvelu.

Reklama

Začátkem loňského roku ze Steamu, PlayStation Store a Xbox Live Marketplace byly bez jakékoliv zmínky odstraněny hry společnosti Activisionu s licencí Marvelu. Mezi nimi byl Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny a X-Men Origins: Wolverine.

Právě Deadpool byl nedávno zpět vrácen do prodeje ve verzích pro PC, PS3 a Xbox 360. Opět se ale Activision k tomu nijak nevyjádřil, ani nevydal prohlášení. Lze ale předpokládat, že se Activisionu podařilo dohodnout s Marvelem, aby mohl hru opět prodávat.

Není divu, že se po této novince rozjely spekulace, zda Activision nemá v plánu další hru na motivy komiksového hrdiny Deadpoola, už jen z toho důvodu, že příští rok se v kinech objeví film.

Deadpool stojí na Steamu 29,99€, 1 399,00 Kč na Xbox Live a 1 749 Kč na PlayStation Store. Pokud máte zájem o PS3 verzi, doporučujeme vám náš obchod GameExpres, kde hru pro PS3 koupíte za 549 Kč/19,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama