Debut trailer přibližuje upíří RPG Code Vein
Code Vein Novinka Debut trailer přibližuje upíří RPG Code Vein

Debut trailer přibližuje upíří RPG Code Vein

Michal Burian

Michal Burian

1

Nepříliš vzdálená budoucnost, která je poznamenána tajemnou katastrofou.

Reklama

Po oficiálním oznámení akčního RPG titul Code Vein se šťavnatými detaily přichází společnost Bandai Namco s prvním trailerem. Ten přibližuje svět s unikátním uměleckým stylem, příběhové pozadí a také některé herní mechanismy.

Code Vein se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, která je poznamenána tajemnou katastrofou. Ta změnila svět k nepoznání a kdysi čnící mrakodrapy, symboly moci a prosperity, jsou nyní bez života a vypadají jako hroby lidské minulosti, propíchnuté Judskými trny (Thorns of Judgment). Tyto trny pronikly zemskou kůrou a probodly úplně vše, na co narazily a zničily všechny výdobytky civilizace.

V centru zničené oblasti se ukrývá společnost Revenantů, říkající si Vein. Tato pevnost je místem, kde posledních pár přeživších bojuje o holý život, požehnáním darem moci. Moc ale nebyla zadarmo a tak přišli o své vzpomínky a žízní po krvi. Poslední zbytky lidskosti dokážou udržet pouze díky sání krve. Pokud se ale jejich krevní zásoby zmenší na minimum, ztrácí svou lidskost a přeměňují se na netvory zvané Lost (Ztracené).

Hráči se v tomto drsném akčním RPG ujmou role jednoho z Revenantů. Po útrapách, spojených se vstupem do společnosti Vein, jsou hráči pověřeni úkolem. Vydávají se se svou družkou do světa, obývaného různými přetvořenými obyvateli a pátrají po ztracených vzpomínkách v nové, dementní realitě. Svět hry Code Vein je nebezpečný, plný zlých nepřátel a obrovských bossů, kteří budou testovat hráčovy bojové dovednosti.

Code Vein vyjde v roce 2018 na dosud nestanovené platformy, mluví se o PlayStationu 4 a Xboxu One. Více se o hře dočtete v naší předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama