Dedikované servery pomohou středověké akci For Honor
For Honor Novinka Dedikované servery pomohou středověké akci For Honor

Dedikované servery pomohou středověké akci For Honor

Michal Burian

Michal Burian

14

Za dva týdny budou dedikované servery spuštěny u PC verze. Krátce na to se vylepšení dočkají i konzolisté.

Reklama

For Honor není špatná středověká akce, ale u hráčů ji dost sráží problémy s připojením. Situaci mají výrazně zlepšit dedikované servery, které eliminují většinu resychronizací a díky tomu se zlepší matchmaking a celkově má být připojení stabilnější. S tím souvisí i otravný požadavek na NAT typ, kdy se hráči s neveřejnou IP adresou často nemohou spojit s jinými hráči.

Dedikované servery budou u PC verze spuštěny 19. února. Krátce na to na nich poběží i konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze. Ubisoft věří, že během přechodu nedojde k žádným velkým problémům. Změna online infrastruktury byla u PC verze veřejně testována v polovině loňského roku.

„Změnit online infrastrukturu za pochodu je výzva, ale zároveň jde o krok ke zlepšení herního zážitku pro naše hráče. Dedikované servery připraví cestu pro další podporu For Honor a nový obsah,“ dodává šéf vývoje Damien Kieken.

Ještě předtím se For Honor dočká páté sezóny. Age of Wolves (Věk vlků) se o pozornost přihlásí 15. února a přinese do hry rozsáhlou aktualizaci pěti hrdinů. Ubisoft se rozhodl pro změny v bojovém systému, přinese hráčům více možností pro přizpůsobení postav a hlavně lépe vyváží všech pět hrdinů. Kensei a Conqueror navíc dostanou nové pohyby, nové animace a další maličkosti.

S novými tréninkovými funkcemi dostanou hráči další možnosti, jak zdokonalit své dovednosti a stát se nejlepším válečníkem For Honor. Pátá sezóna vám má pomoci naučit se základní a pokročilé techniky, přičemž si vše budete moci vyzkoušet v novém módu Arena.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama