Deep Down není zrušen, ale prochází změnami
Deep Down Novinka Deep Down není zrušen, ale prochází změnami

Deep Down není zrušen, ale prochází změnami

Michal Burian

Michal Burian

23

Původní koncept nebyl dost dobrý. Capcom měl strach, že Deep Down nezaujme širší spektrum hráčů.

Reklama

Capcom nezvykle dlouhou dobu pořádně nepromluvil o připravovaném free-to-play RPG titulu Deep Down určeného pro PlayStation 4. V kuloárech se začalo šeptat o možných problémech ve vývoji a z nich pramenící zrušení hry. To odmítl výkonný producent Yoshinori Ono v rozhovoru pro japonský magazín 4Gamer. Během rozhovoru zmínil, že vývoj hry bude trvat o trochu déle, než původně plánovali.

„Vývoj Deep Down bude trvat o něco déle, než jsme původně plánovali. Několik lidí se začíná ptát, zda nebyl pozastavený vývoj. Nic takového se nestalo,“ řekl Yoshinori Ono a objasnil, že zdržení má jednoduchý důvod. Deep Down prošel řadou změn. Tvůrcům se prý nelíbil předchozí koncept a tak se rozhodli, že ho změní. Podle producenta budou fanoušci nadšeni.

Deep Down je totiž podle jeho slov teď mnohem větší. „Nápady, které jsme měli předtím, nebyly dost dobré.“ I přes velké změny zůstává Deep Down online hrou s funkcemi a vlastnostmi, které budou mít za úkol udržet hráče ve hře a odměnit je úspěchy.

„Když se podívám na předchozí nápady, tak jsme měli obavy, aby Deep Down dokázal zaujmout širší spektrum hráčů. Takže jsme se rozhodli, že této problematice budeme věnovat více času, abychom uspěli.“

Deep Down pohání nová technologie pojmenovaná Panta Rhei engine. Hra nabídne dungeony a celkově se hodně podobá Demon's Souls nebo Dark Souls. Datum vydání prozatím neznáme. Ale co se týče free-to-play modelu a mikrotransakcí, tak Yoshinori Ono se již dříve nechal slyšet, že hra bude mít „širokou škálu obsahu za rozumné ceny“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama