Definice šílenství v E3 traileru na Call of Cthulhu
Call of Cthulhu Novinka Definice šílenství v E3 traileru na Call of Cthulhu

Definice šílenství v E3 traileru na Call of Cthulhu

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Soukromý detektiv Edward Pierce vyšetřuje tragickou smrt rodiny Hawkinsových v jejich impozantním sídle na ostrově Darkwater.

Reklama

Na definici šílenství se zaměřil čerstvý E3 trailer na detektivní příběhové RPG Call of Cthulhu od studia Cyanide. Ve hře se staneme soukromým detektivem Edwardem Piercem, který vyšetřuje tragickou smrt rodiny Hawkinsových v jejich impozantním sídle na ostrově Darkwater. Hlavní hrdina se záhy na vlastní kůži nepřesvědčí o nepřátelském postoji místních obyvatel a pochybné zprávy policie mu nedají spát. Brzy na to je ponořen do děsivého světa spiknutí a hrůz.

Vývojáři tvrdí, že v tomto světě není nic takové, jak se zdá. Čekají nás podivná stvořené, podivná věda a stinné kulty toužící po realizaci svého šíleného plánu, který má přinést konec všeho. Nikomu nemáme věřit. Navíc si pamatujte, že existuje několik cest, kterými se můžete vydat. Vývoj dovedností detektiva a vztahy s jinými postavami budou mít přímý vliv na to, jak postupujete ve vyšetřování. Dokonce se vám může stát, že Edward bude trpět duševním traumatem, ovlivňuje jeho schopnosti, zatímco sestup do okultismu způsobí rychlé snížení jeho duševního zdraví.

Call of Cthulhu vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama