Demo ArmA II: Operace Arrowhead lokálně
ArmA II Novinka Demo ArmA II: Operace Arrowhead lokálně

Demo ArmA II: Operace Arrowhead lokálně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Pár týdnů po vydání plné verze vydalo studio Bohemia Interactive demo samostatně spustitelného datadisku Operace Arrowhead ke hře ArmA II. Ukázka je skutečně obrovská a to co se týče obsahu, tak i velikosti na disku. A co vůbec obsahuje?

Reklama

Zájemci si mohou užít příběhovou misi Coltanové Blues, ve které se hráč ujímá role velitele zásahové jednotky s cílem zachránit rukojmí v nedalekém dole. Dále demoverze obsahuje 3 cvičné mise, a to Základní Ovládání, Řízení a Dopravní Helikoptéra. Ze samostatných misí tvůrci vybrali misi Little Bird, jejíž název snad mluví za vše. Také demo nabízí možnost vyzkoušet si kooperativní mód, a to v misích Jedna Rána Stačí a Výlet do Hor a nesmíme zapomenout ani na multiplayerový mód Team Deathmatch. A pokud si nevíte rady s tím, jestli vám hra poběží podle vašich představ, demo obsahuje i Benchmark, díky nemuž si každý hráč může snadno otestovat výkon hry na svém PC. Ovšem hlavním tahákem demoverze je editor a s ním spojené kompletně přístupné prostředí Tákistánu.

Podle slov šéfa studia, Marka Španěla, je demo Operace Arrowhead lepší než leckteré plnohodnotné tituly, a to právě díky editoru. S ním si hráči užijí desítky, ne-li stovky hodin zábavy díky vytváření misí a scénářů. S tím nám nezbývá než souhlasit, protože v Armě II je editor skutečně mocný a užitečný nástroj.

Inu, váháte-li nad koupí, a nevadí vám stahovat soubor o velikosti 3 GB, určitě demo vyzkoušejte. I pro ostatní však může mít demo skvělý přínos, protože už jen samotná procházka Tákistánem stojí za to.

Demoverzi si můžete stáhnout přímo od nás, a to zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama