Demo Duke Nukem Forever pro každého
Duke Nukem Forever Novinka Demo Duke Nukem Forever pro každého

Demo Duke Nukem Forever pro každého

Michal Burian

Michal Burian

9

Steve Gibson z Gearbox Software ujistil všechny hráče, že demoverze Duke Nukem Forever bude opravdu pro každého, což znamená, že pokud si nekoupíte titul Borderlands: Game of the Year, i tak si budete moci vyzkoušet nového Duka před vydáním + <strong>záběry z prezentovaného tajného traileru</strong>.

Reklama

"Nemáme žádné plány omezit hráče a poskytnout demo Duke Nukem Forever jenom některým. Chceme, aby hráči věděli, že Duke je opravdu tu a vyjde, i proto bude demo pro všechny," nechal se slyšet Steve Gibson ze studia Gearbox Software.

Gibson dále prozradil, že všichni budou z demoverze nadšeni a překvapeni, co vše nabídne. Nechtěl však prozrazovat detaily, aby nás prý nepřipravil o překvapení.

Kdy přesně demoverze Duke Nukem Forever vyjde je prozatím velkou neznámou. Nicméně, mělo by se tak stát před vydáním plné verze a jako první si demo budou moci stáhnout majitelé Borderlands: Game of the Year a následně také všichni ostatní.

Závěrem pro vás máme opravdovou třešničku na dortu. Fanouškovské stránce Duke4.net se totiž podařilo získat záběry z prezentovaného tajného traileru, který tvůrci zakázali natáčet a publikovat na internetu kvůli brutalitě a nevhodnému obsahu – více jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama