Demo kooperativní akce Anthem je specifickou ukázkou hry
Anthem Novinka Demo kooperativní akce Anthem je specifickou ukázkou hry

Demo kooperativní akce Anthem je specifickou ukázkou hry

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Žádný tutoriál, vysvětlují BioWare.

Reklama

Už za čtyři dny si mnozí vyzkouší kooperativní akci Anthem ve VIP demu, které je od 25. ledna po dobu víkendu určeno pro předplatitele EA/Origin Access a ty, co si hru předobjednali. Ostatní se do hry bez omezení, opět jen po víkendu, dostanou o týden později. Demo bude dostupné na všech třech platformách, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

S blížícím se spuštěním dema se o něm rozpovídal výkonný producent Mark Darrah na svém Twitteru. V první řadě je nutné vědět, že jde o výběr obsahu z plné verze. Rozhodně se nejedná o začátek, ale o nějakou část zhruba uprostřed. Z toho důvodu na hráče nečeká žádný tutoriál, budou vhozeni přímo do akce. Navíc v plné verze má být lepší vybalancování obsahu a zcela odlišná ekonomika.

Vše, včetně možných chyb, je z důvodu, že na demu se začalo pracovat již v prosinci loňského roku. Práce na demoverzi probíhaly odděleně od plné verze. Z toho důvodu má být v plné verzi opraveno spoustu věcí a má se v ní vyskytovat méně bugů. Při hraní dema bychom si měli uvědomit ještě jednu věc, demo je jednodušší po všech směrech. Pravděpodobně se to týká i obtížnosti.

BioWare pustí hráče do dema (ty s předobjednávkou a předplatitele EA nebo Origin Access) přesně 25. ledna v 18:00 našeho času. Servery poběží do pondělní třetí hodiny ranní. Demo pro všechny potom bude od 1. února (opět od 18:00) do 4. února (opět do 3:00). U konzolí bude vyžadováno PS Plus, respektive Xbox Live Gold.

Anthem vyjde 22. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama