Demo The Evil Within 2 nabízí ochutnávku prvních kapitol hry
The Evil Within 2 Novinka Demo The Evil Within 2 nabízí ochutnávku prvních kapitol hry

Demo The Evil Within 2 nabízí ochutnávku prvních kapitol hry

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Bezplatnou zkoušku povedeného survival hororu můžete absolvovat na všech platformách.

Reklama

Společnost Bethesda pokračuje s nadmíru příjemným trendem demoverzí, potažmo bezplatných trialů. Nedávno jsme tu měli demo Wolfensteina 2, teď přišel na řadu výborný survival horor The Evil Within 2, kterému jsem v recenzi udělil hodnocení 8/10.

Demo je k dispozici pro PC, PS4 i Xbox One, a to už nyní. Jako vždy platí, že na konzolích byste ho měli najít v obchodě PlayStationu a Xboxu, zatímco na Steamu musíte zamířit na stránku obchodu plné hry, kliknout na tlačítko Stáhnout demoverzi v pravé části stránky a pokračovat se stažením podle instrukcí.

V demoverzi si můžete zkusit první kapitoly hry, které vám umožní ochutnat tradiční lineární pasáže, v nichž není o děsivé a hororové prvky nouze, i otevřenější ulice města Union. Navíc máte neomezený přístup k vylepšování hlavní postavy. Specifičtější informace momentálně nejsou k dispozici, ale vše nasvědčuje tomu, že jde o mnohem výživnější ochutnávku než v případě Wolfensteina 2, jehož krátké demo hře moc dobrou službu neudělalo.

Jestli si po vyzkoušení pořídíte plnou hru na stejnou platformu, na níž jste hráli demo, budete moci pokračovat tam, kde jste skončili, protože váš postup se přesune do plného The Evil Within 2. To je také důvod, proč je demo formálně nazýváno trialem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama