Demoverzi Lies of P si vyzkoušelo přes milion hráčů
Lies of P Novinka Demoverzi Lies of P si vyzkoušelo přes milion hráčů

Demoverzi Lies of P si vyzkoušelo přes milion hráčů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávaná soulsovka poutá nemalou pozornost.

Reklama

Studio Round8 koncem minulého týdne na akci Summer Game Fest zveřejnilo datum vydání očekávaného souls-like akčního RPG s názvem Lies of P. Hra se zároveň dočkala vydání bezplatné demoverze, díky které je titul až do 27. června bezplatně k vyzkoušení na PC i konzolích. Vývojáři nově prostřednictvím svých sociálních sítí oznámili, že si demo napříč platformami zahrálo milion hráčů.

Titul se navíc umístil na třetím místě v celosvětových trendech na Twitteru a na streamovací platformě Twitch videa se hrou v jeden čas sledovalo 170 tisíc uživatelů. Všechny tyto ukazatele názorně ilustrují, že se hra od ještě před nedávnem neznámého jihokorejského studia těší nadstandardnímu zájmu hráčů.

Za pozornost stojí také nově vydaná komunitní modifikace pro PC verzi hry, která hlavní postavu mění za Lovce s Bloodborne i jeho s zbraněmi. Právě k tomuto titulu od studia FromSoftware bývá Lies of P často přirovnáváno. Plná verze hry vyjde 19. září na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama