Deníček o Emily z Dishonored 2
Dishonored 2 Novinka Deníček o Emily z Dishonored 2

Deníček o Emily z Dishonored 2

Michal Burian

Michal Burian

4

Princezna Emily Kaldwin se musí dostat zpět na trůn, aby zachránila království.

Reklama

Bethesda zveřejnila nové video z Dishonored 2. Před časem jsme se podívali na prvního protagonistu a hlavní postavu prvního dílu - Corva Attanoa. Dnes přichází na řadu Emily Kaldwin, což je dcera Corva a zároveň princezna, která se stala boží rukou a trestá ty, kteří svou moc zneužívají pro své vlastní sobecké účely. Jejím cílem je se dostat zpět na trůn a zachránit království. Pomáhat ji v tom bude právě Corvo. Sama Emily dlouhých 15 let trénovala, aby se dostala na úroveň svého otce a dokázala čelit svému osudu.

Emily bude proti zlu bojovat svým způsobem, má k dispozici zajímavé schopnosti, které vám blíže ukáže šéf vývoje Harvey Smith společně s dalšími členy studia Arkane. Emily dokáže zastavit čas, rychle se přesunout, dočasně omráčit stráže, převtělit se do stínu a prolézt malými škvírami, vytvořit dvojnici, která na sebe naláká protivníky, a nakonec je tu Domino. Tahle schopnost vám dovolí „spojit" až čtyři strážné a jakkoliv je ovlivněn jeden, tak stejným způsobem budou ovlivněni i ostatní. Někoho strčíte? Totéž se přenese na toho druhého. Někoho podříznete jako prase? Ostatní se také svalí na zem.

Dishonored 2 nabídne jeden příběh vyprávěný ze dvou pohledů. Na začátku hry si vyberete, zda se do dobrodružství pustíte v kůži Corva nebo Emily. Vývojáři si od toho slibují, že si hru zahrajete dvakrát, abyste se na příběh podívali z jednoho i druhého pohledu.

Dishonored 2 vyjde 11. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Za předobjednávku na Xzone.cz a GameExpres.sk získáte steelbook, mapu a původní Dishonored.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama