Deníček o nasvícení a počasí v atmosférické detektivce The Sinking City
The Sinking City Novinka Deníček o nasvícení a počasí v atmosférické detektivce The Sinking City

Deníček o nasvícení a počasí v atmosférické detektivce The Sinking City

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Společně s novým trailerem a gameplay záběry.

Reklama

V atmosférickém detektivním hororu The Sinking City, který čerpá inspiraci z Lovecrafta, je důležité správné nasvícení a počasí. Právě tyhle dva prvky zdůrazňují autoři ze studia Frogwares v prvním deníčku z vývoje. Pro hru připravili několik typů osvětlení v závislosti na denní době. Tyhle typy se budou dynamicky měnit a odpovídat dennímu a nočnímu cyklu.

V detektivce The Sinking City se vžijete do soukromého detektiva Charlese W. Reede, jenž se odvážil vstoupit do města Oakmont, bývalého obchodního uzlu, který je v současné době zaplaven nadpřirozenými jevy. Ty si pohrávají s dušením stavem hlavního hrdiny a budou ho provázet po celou dobu jeho výpravy ve 20. století 20. let. Celý příběh se odehrává v otevřeném světě a těšit se máme na propracované vyšetřování, pátrání po důkazech a hledání stop. Jen pozor na monstra!

Zveřejněn byl ještě nový trailer, který vám blíže The Sinking City představí. Ten je sice filmový, přesto dává nahlédnout do příběhového pozadí. Tím nejzajímavějším je ale ukázka z dema, které je k dispozici na Gamescomu.

The Sinking City vyjde 21. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama